6.20.2006

Concurs literari Scribo


L'Associació cultural Lletròpolis convoca el seu premi literari Scribo 2006. Hi podeu participar en dues modalitats: relat breu i poesia. Les bases per participar-hi són les següents:

Poden participar en ambdues modalitats totes les persones majors de 18 anys. Les obres presentades han de ser originals i inèdites i no han d’haver guanyat cap altre concurs. Els originals poden ser presentats en català o castellà. El tema, tant en relat breu com en poesia, és lliure.
Per a la modalitat de poesia, s’estableix una extensió màxima de 25 versos per a un sol poema o per a un grup de poemes.
Per a la modalitat de relat breu, s’estableix una extensió màxima de 3.500 caràcters.
Les obres s’han de presentar com a arxiu adjunt al missatge en un format comú (Word o PDF). En el cos del missatge cal incloure el títol de l’obra i les dades personals de l’autor (nom, adreça i telèfon).

Molt important: envieu els relats i els poemes via e-mail, al següent correu electrònic: redacció@ateneaweb.info . El termini d'entrega finalitza el 25 de juliol.
Premi: publicació mensual dels millors textos a la revista Lletra petita que sortirà a la venda el proper mes de setembre.

Molta sort a tothom!

1 Comments:

At 7:13 a. m., Anonymous Anònim said...

bon comencament

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home