9.05.2006

Concurs literari Scribo 2006Lletròpolis torna a obrir la convocatòria del concurs SCRIBO 2006. De l'anterior convocatòria del juliol en van sortir 7 finalistes, els noms dels quals anunciarem el proper dijous 14 de setembre a la sala d'actes de l'Ateneu Barcelonès a les 19.30 hores. Tots ells formen part del número 1 de la revista LLETRA PETITA.

Novament aquí teniu les bases:

Entren a concurs tots els textos (relats breus o poemes) que s’ajustin als criteris especificats a continuació i que expressin de forma explícita la voluntat de participar-hi:

1. Les obres presentades, un màxim de dues per autor, han de ser originals i inèdites i no han d’haver guanyat cap altre concurs.

2. Els concursants han de ser majors de 18 anys.

3. El tema, tant en relat breu com en poesia, és lliure.

4. Per a la modalitat de poesia, s’estableix una extensió màxima de 40 versos per a un sol poema o per a un grup de poemes. Per a la modalitat de relat breu, s’estableix una extensió màxima de 3.500 caràcters.

5. Els textos finalistes seran seleccionats pel Consell de Redacció de Lletra petita i es publicaran en el número 3, que sortirà a la venda el mes de novembre de 2006. Per qualsevol pregunta sobre el funcionament del concurs podeu escriure a info@lletropolis.com o escolaescriptura@ateneubcn.org